Sunday, May 27, 2007

crunchyahcock in boot


Smalam abg aku tipon, ayat dia cmni la ".. wei , hang bleh cuti x awai bulan nam nih?? klu bleh mai umah aku tlg pindahkan brg ke umah baru aku. Lepas tu tlg 'rosakkan' suasana umah aku.."

Mcm x caya aku bila dengar dia bagi aku kebenaran tuk 'rosakkan' rumah dia. Aku rasa mungkin dia kesian kat aku kot sbb rumah kat kampung ni mak aku x bagi aku deko. Last time aku buat, mak aku bising sampai 3 malam tanpa bintang dibuatnya....


Apepe pun.. aku mungkin x kan ada post baru sampai aku balik....


Silap besaq dia suruh aku buat camni... habis satu umah aku cakarrrrr.....

6 comments:

butaseni said...

alaaaaaaaaa ahcock,
tak bestlah u tak dak,
u bright up my life lah ahcock...
jgnlah pg lama-lama...
rindu tau

crunchyahcock said...

erp?! rindu....?

Anonymous said...

Alamak, En Butaseni
merindu Ahcock!? :D

Jaga diri ya Crunchyahcock!

crunchyahcock said...

thanks indah.. bukan jauh... ampang je! jaga diri gak ye sakura.. ;D

tegezoot said...

eleh! suruh kawin tak nak!

crunchyahcock said...

tegezooot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!