Tuesday, May 8, 2007

a bit spesel for fellowship of the ringtone

ari nie is the most boring day of my working days!!! aku tak tau nak buat apa?! Guest what? aku buat keja dgn berjalan tgk staff aku keja. And terpikir nak melawat kitchen artist aku kat workshop dia..... teka apa dia dok buat? people applied him to be a sculptor, but he ended up doing a tukang urut plak!!!! ( banyak jugak customer dia)
ingat nak mintak advise pasal blog, pastu telupo lak den nak tanyo mangkuk tu! Gi isap rokok (isap roko kalu tensen je). ada hamba allah come to me and give a suggestion....... ( korang musti suke nyer lah) ........ dia kata " ekau caghi kengkawan lobeh kughang dobleh oghang, kutip duit soghang 80-90 ringgit, kita gi piknik kat coral island..... speed bot aku bawak!!" pikir-pikir balik kalu sekali-sekala buat benda camni best gak! but the problen is kalu involve duit ni perit sket kengkawan aku. what the heck kan bukan selalu iye x?

Pastu aku balik ke opis layan blog kengkawan, and then i thought why don't i make somethin' special like give you readers a short mooooovie while reading my blog. so there you have it. the segment call "cars,cars &cars" but it doesn't always be cars... watch n see, i will give you guys a bit for theaterical play too once in a while...
okay then .enjoy.

7 comments:

butaseni said...

tolong tanya sat sculptor tu,dia boleh urut 'anu' kasi basar lagi tak?
aku dengar dia tu ada magik

butaseni said...

tentang trip piknik tu ajak je bebudak teater...mesti on punya

tegezoot said...

ed kota kata ang dahsyat!

crunchyahcock said...

kalu pasai urut anu hang kena tny dia la.... magik??? dia kan mahaguru

crunchyahcock said...

sapa nak pi trip tu bg nama... tarikh blakang kira

jinggo said...

hang ingat senang-senang nak bagi nama kat hang...........
buat la betoi-betoi.........
mesti pi punya............
mai bincang dulu........
kita kan ada dewa, bapak dan bapak-bapak...............

jinggo said...

lupak pulak...........
kita pon ada ibu jugak...........