Friday, September 14, 2007

Letih.

Letih... itu jer yg bleh aku kata.
Sebelum aku berangkat ke konvoi ari tu aku dah kena keja mlm selama 9 hari, pastu trus g endurance konvoi yg sampai buat aku demam..... Dan balik trus aku masuk keja mlm lagi(bila pikir x der org nak cover keja aku). 3 Ptg tadi boss aku call, dia tanya "..wei si rosie MC la ari ni, ngko leh cover lagi satu mlm x?.." Aku dgn tgh mamai pun menjawab "ha'ah.. bleh.." Kul 5 ptg td baru aku perasan yg aku ngaku nak g kerja.... adusssss letih jadinye.

So, ni hah pada pukul 1.30 pagi aku tgh kelebet komputer sengsorang.... dgn mata yg separa terbukak. Apa aku nak buat sampai kul 9 pagi nih??? kang kul 4ptg nak dtg keja lak!!!

16 comments:

Mort Lort said...

Rajin nyer hang keja....Kerja Rajin ka Rajin Kerja...dapat duit ka duit dapat...mau keja ka keja mau...apa apa pun sakit kalu cover tarak...ada cover kena cover charge...kalau tak cover kira makan siang hari di bulan puasa...apa ni...dah dah...esok cuti lusa keja...pastu keja keja keja kejakeja pastu cuti...raya keja ...raya cuti...over and out beep beep...beep...faham aje lah...

miss_tree said...

Che AhCock..
Itulah yang dinamakan DUGAAN.
So I hope you'll be patient.
Banyak pahala tu tolong orang..
Nak2 dalam bulan puasa mcm ni..
aminnnnnnnnnnnn...

Naik pangkat jadi menejer ekkk...
Wah wahhhhh..
Nanti kalau daku smp ke penang, buleh lah less 50% ekk rege bilik kat hotel tu..
Hahahahahahahaha.. kidding!

AiRynnz said...

amboi..rajin sungguh dia :)
jgn smpai pitam x cukup rest udah la ye....
jgn tinggal pose tau...jaga diri baik2 k

Mak Su said...

hai... assalamualaikum. saya dah jawab tag.

Nezjoe said...

byk2 le berehat dude!
minum air kosong byk2!
keje2 jugak
kesihatan kena jaga......kang tak bebini jugak kawan aku ni
wkakakaka

Anonymous said...

bagus2. kumpul duit byk2. hehe..

salam ramadhan ~

crunchyahcock said...

buat semua..;
thanks... i really need that.

Pegawai Khalwat said...

Takpa, bos sayang.

- G O R O - said...

Hang kerja rajin xpa. Duit lebih la nak raya. LEh kami minta duit raya kat hang.

HAng mengingatkan kepada aku yang juga gila kerja.

aku said...

oklah tu..
banyak kerja..banyak duit.. :P

crunchyahcock said...

pegawai;
kena kat hang....

g o r o;
sama la gila.... gila ka hang?

aku;
kalau banyak sungguh x pe la jugak.

jinggo said...

ahcoq takpa bos sayang....
semua orang sayang.....
yang tersayang......

butaseni said...

kesian ah cock(sambil mengusap kepala hang pelan pelan






pastu dekeh sekali
hahahahahahahaha

zalisa maz said...

Rajin-rajin kerja :) Kerja rajin-rajin ;)

Nezjoe said...

update!!!!!!!
hehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛