Wednesday, October 28, 2015

Bersawang...

Assalamualaikum,

Lama jugak aku biarkan blog aku bersawang. bukan xde benda nak taip, tapi antara faktor masa dan juga acc aku dah beberapa kali kene hack ngn cilanat mana ntah.

kekadang tu aku terfikir.. kemana habis semua kenalan blog aku.. diam dan sunyi.

kekadang tu ade gak terfikir nak lepas geram kat sini, tapi kalau dah nak bukak blog pn x sempat.. apa lagi untuk aku menaip benda merapu yang mcm slalu aku buat.. tapi xpe, in sya allah bila ada kesempatan, akan aku usahakan jugak untuk hidupkan kembali blog aku.. In Sya Allah.

Buat teman blog aku yang lain dan yang masih aktif... jom la kita berjemaah cuci blog memasing yang dah bersawang. Eratkan balik hubungan kita... rakan kenalan blog.

4 comments:

Zai Nur said...

Hi..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

crunchyahcock said...

Hai.. Sorry lambat Sgt reply... Hehehe

Dottodot 1 said...

Nice blog. Thanks for sharing useful information.
car wrapping in Malaysia