Thursday, March 17, 2011

berskandal.... trend?

Zaman sekarang ni.. aku tgk ramai yg lebih suka berskandal. ada baik ada buruk benda ni. tapi yg wat aku senyum adalah, bila dah berskandal kena la igt yg korang bukan kapel so watpe nak jeles-jeles.... ada la sorang yg aku kenal ni. sebelum apa-apa dia dah bagitaw yg hubungan diorg ni sekadar kawan skandal jer... "no serious relationship.." tapi bley lak bertacing n jeles x tentu pasal... siap gado mcm kapel lagi... majuk la konon. apa nih??

Yes aku x nafi, berskandal ni seronok bila ada orang yg bley teman n belakon cam kekasih especially kalu nk g majlis keramaian. ye la... org bukan senang nk berkapel sebab slalu perasaan cemburu dan mengongkong akan sebab ramai kapel "break".

So yg berskandal kt lua tu, kalu dh niat berskandal jgn la jeles n kontrol idup org... kalu kapel pn sama... masing-masing ada idup. respek sama kebebasan memasing... camne nak idup skali kalu x taw nak hormat kebebasan memasing dan terima sesorang seadanya... jgn ubah idup org utk keselesaan diri sendiri. bayangkan kalu org wat kat kamu sendiri...

yg sekadar memberi pandangan
renung-renungkan dan slamat berskandal......

4 comments:

zul said...
This comment has been removed by the author.
Hazira said...

skandal dan kekasih gelap.. lebih kurang sama jugak kan.. :P

crunchyahcock said...

hehehehea
mana taw ni?

Sweet Chubby Gurlzzz said...

hahahahha... tapi aku dh tak sanggup untuk berscandal.....
huhuhuhu sengsara jiwa raga.. bila dapat scandal yang rakus