Friday, August 24, 2007

alert de general.....!!!!!!!!!

huarrgggh!!!! mlm first, keja mlm slalunye aku susah ngantuk tapi sbb aku tgk staf aku sume mcm x makan nestum aku pun mcm terikut.... tapi x terpengaruh la. Sbb bab berjaga malam ni aku mmg suka. Rasa kejap jer nak sampai hari merdeka, dan kejap jer konvoi aku dah nak mula.

Tuk yg x tahu, bermula 27/08/2007 aku x kan check blog aku sehingga pulang dari jalan-jaln pusing semenanjung. Aku dan group perdana v6 aku (http://www.v-sixers.com/ ) akan pusing semenanjung bersama 50bijik keta sempena 50 tahun kemerdekaan ni. Dari penang kami bertolak tuk gathering kat dataran ngan group dari pahang, johor, kl & s'gor dan pantai timur. Petang 31/08/2007 kami akan bertolak tuk jelajah malaya, so nanti aku akan post gambar kat dlm blog ni tuk sapa-sapa yg nak tgk. Aku mungkin blog balik pada 06/09/2007.

aku rasa x kan ada pihak yg merindui aku selama kehilangan aku ni kot.... aku rasa la.Tapi tuk sume awek-awek bloggers... aku rindu akan kamu sume..hehe

8 comments:

Anonymous said...

yeah yeah! dpt tgk gambar!

Cik Kema said...

salam,

tumpang lalu lalang ;)

AiRynnz said...

semuga selamat dlm perjalanan pergi & balik...take care!!!

saya akan merindui anda juga ;)

Nezjoe said...

wahhhh
bestnya!
pasti kun rindu dgn mu sahabatku!
hehehe

jalan elok2 dude!

Anonymous said...

Selamat berkonvoi.
Moga selamat pergi dan selamat kembali nanti :)

crunchyahcock said...

kamarul;
yeay! yeay!

cik kema;
patut ada bau tenggiling td ;p
trima kasih sudi lalu

airynnz;
rindu awak gak.

joe;
rindu???? errr leh kot.

indah ;
selamat... nak ikut?

Pegawai Khalwat said...

Ada sorang member Penang V-Sixers meninggal hang tau tak?

crunchyahcock said...

aku tau pegawai.... zam kan??