Friday, May 16, 2008

tag bergambar....

Kali ni aku di tag oleh Pjoe... dah lama x men tag-tag ni... tapi mmg ni tag lukis yg pertama aku dapat selain dari Pjoe.... Thanks joe bagi aku merasa tag lukis pertama ni...


Okey, ni dia rule tag tersebut;





*Anda diberikan beberapa jenis haiwan utk dilukis, tak kesah dgn apa cara(lukisan tangan atau perisian computer) anda untuk menghasilkan haiwan² pilihan anda terbabit.

*Pilih satu daripada senarai haiwan² dibawah.

*Sesudah menyiapkan haiwan² anda tersebut, sila tinggalkan link blog atau lukisan anda agar mereka yang selepas anda boleh melihat contoh² atau hasil² lukisan anda.

*Tag 1 atau seberapa ramai rakan yang anda mahu.

Jangan delete link² yang lain atau yg sebelum. Terima kasih.





Senarai binatang: -





Calon-calonnya ialah... tyrannosaurus, kuda, kura-kura, itik, ayam, penguin, gajah, ular, naga.

Ini adalah kuda A4 paper aku, staff aku perli aku kata "...orang bayar gaji jaga kami supaya wat keja, tapi dia melukis lak.."

Aku suka kuda... sebab nampak macho, memula ingat nak pilih t-rex , naga atau ular, tapi nanti orang ingat aku garang. Kalu aku pilih kekura nanti orang ingat aku lembab, dan aku x nak amik gajah nanti pjoe ingat aku tiru dia lak... So aku dgn machonya aku 'pilih' kuda sebab macho macam aku.... " sebenarnya binatang yg kita pilih menunjukkan personaliti diri kita"Link:

donology

Downtrodden16

Ajurina

Cik Rghanum

beibeh

nina

pjoe

Sekarang aku nak tag;

rena - buat jugak!!!

tegezoot - lama aku x tgk ko lukis bro...

jinggo - cut & paste x aci nooo...

maksu - hahahaha...

miss_tree - jgn curi kerja sekolah murid tuk jwb tag ni sudah...

mizzliana - bangun tdo tu.., meh wat tag lak.

Buat sume.... nape diam lakkkk..... macam musim hybernate jer kan???

Tuesday, May 13, 2008

kiut... burung apa??

acely x der apa aku nak tulis, so aku cuma latak video ni jer tuk korang layan...

video

p/s; tag pjoe akan di jawab pada 15/05/2008 jam 0200hrs