Sunday, December 28, 2008

Teringat....

Di litar Datuk Sagor kat Kg. Gajah, Perak.... Masa ni keta power lagi.. x mcm sekarang bila enjin pun dah mcm semput jer... Aduyaii. Kalu bley turun ngan member lagi n sedut asap tayar 2nd hand ni sambil layan bunyi enjin ngan tayar... mmg best. Aku ada tanya mekanik aku, dia cakap nak kena turun enjin nih, ko spare lah dalam 2-3k jer.. Hah?! mcm murah jer dia sebut rega tu..

P/S; Sesapa yg bek hati nak derma duit tu silakan lah.... huhuhuhu

Friday, December 26, 2008

Aku bukan malas nak taip.. tapi x brape nak jalan la otak aku lately...... so aku hidangkan dgn klip yg aku rasa seswei sgt utk azam tahun depan...

video

Ingat tu sume... enjoy tu enjoy jugak.... solat jgn lupa...

P/s; Ingat jugak pada diri sendiri....

Monday, December 8, 2008

argghh...!!!!






Kena langgar lari.






Ari tu aku nak kuar barpoya-poya ngan kawan aku si lanun n bart si budak cacat ni. Tapi aritu jugak mood aku jd mcm siye sebab ni......

oleh itu jgn cakap aku langgar benda masa drift sebab kalu korang x caya, g tanya si lanun ngan bart!!

p/s; aku drift bukan menunjuk. Sebab tu aku x ajak korang masa aku drift... sbb mulut korang suka menyumpah!!!