Wednesday, February 27, 2008

sumbangan...

Mouse konputer aku dah dapat sumbangan stock pad tuk setahun..huhuhu...
acely the joke is like tis...


cube teka, kebanyakan mouse komputer tu jantan ke betina?

video

Jawaban; betina, sebab mouse konputer slalu pakai pad!!!!

so ada sorang budak (mak budak acely) kirim kat aku stock mouse pad tuk setahun dlm bentuk kelendar....nice, THANKS... ;)

Tuesday, February 19, 2008

ketat


Bahaya nih!! Abeh sume kena! Demam melanda, hidung berair dan hidung ketat.... yang aku paling risau adalah staff aku yg cute tgh sarat mengandung bulan ke-7 nih!! Iyelah.. dah la bawak budak pastu nak kena ngelak dari dijangkiti lak. Sedaya aku cuba kawal dari dia pun kena.


Idung aku pun ketat semacam jer nih... Dah le idung beso..huhuhu.....nak benapeh punyer le susah. Aaah! sudah!

Wednesday, February 13, 2008

episode 2

Ari tu dah janji nak bagi korang tengok gambo kete kan? So ni lah dia antara kete yang bleh korang jumpe kat area JB, TTDI, Bangsar dan Penang..... status driver adalah rahsia...

Diantara kete ada gak aweks yang ikut untuk buat kitorg x kelabu mata. Dan mereka yang selalu ikut konvoi ni adalah dari jenis yg x kerek, x sombong dan bukan jenis yg kontrol ayu tapi mereka adalah jenis yg suka adventure dan suka berkawan... jgn ingat sume ahli adalah lelaki! Yang pompuan pun x kurang juga gila kete!

Tapi kereta org pompuan ni slalunya x der sticker yg eye catching... cuma cukup sekadar rim besar dan warna yg mereka suka....



Keta yang dah banyak kali masuk majalah............ Tapi kaler tiap-tiap kali konvoi musti owner spray kaler len plak... (banyak duit mamat nih!)