Saturday, December 29, 2007

lawak kotor nih....!!!!

video

(AMARAN:lawak berunsur lucah)

Ada la satu crita ni aku dengar, masa study kat oversea dulu. Dua student ni mmg suka clubbing... tambahan pulak kat UK banyak pub yg bukak sampai nak start class. So budak dua orang ni nak enjoy tapi duit x masuk lagi, so diaorang plan la satu pakatan jahattt........

Untuk dapatkan free drinks bebudak ni g satu pub ni dan minum bagi separuh mabuk!Pastu sorang ni kuar g beli sosej jumbo! (tuk plan diaorang ler). Cara dia camni..... sorang tu amik sosej ni selit kat zip sluar dia dan buat-buat mabuk pastu buat cam nak menghisap la.Plan diaorang mmg menjadi, sebab bila orang tgk perangai camtu terus kena halau dan x yah bayar walau dah minum banyak mana pun!!!

Bila sampai pub yang ke-12 kawan yg terpaksa jadi mangsa ni pun sound la "hei! lutut aku dan naik lebam asyik melutut ni.... lagi pun kita pun dah x bleh jalan straight nih. Jom la kita balik sebelum lutut aku tercabut!!!" dan kawan yg sorang ni dgn bengang pun menjawab " ngko pikir ngko nyer lutut jer!!!! ngko tau x apa perasaan aku sejak aku hilangkan sosej masa dalam pub yang ke-7 tadi?????"

Note: jangan minum arak dan don't do drug!!!!

Friday, December 28, 2007

wei kawan....!!!!!

video

Fuhhh....... Hembusan nafas aku, satu tanda yang aku masih lagi hidup dan bertarung di dalam dunia yang aku sendiri x paham sangat. Harap maaf buat kengkawan bloggers atas kehilangan yang mendadak. Tidak! aku x mati! aku x merajuk! aku x diculik oleh jiran yg memang nak aku jadi menantu diorang! aku cuma sakit!!! ya ! sakit hujung tahun yg aku pernah bagitau dulu lepas balik konvoi....

Sekembalinya aku disini, ingin aku memberitahu bahawa group teater aku juga telah melahirkan blognya sendiri.. resdongs.blogspot.com. Buat kawan yg masih ingat kat aku, terima kasih kerana masih lagi ingat kat aku! masa aku tgh sakit, aku dengar korang panggil aku tapi suara rena yg paling bingit sekali mengalahkan suara miss_tree, mak su dan airynnz disatukan. Tapi x pe, sebab ada iringan petikan gitar oleh nezjoe dan mesir serta pukulan kompang dari pegawai khalwat dan budak-budak sekolah memandu haji semail.

kali ini crunchy ah cock kembali tapi bukan saja jiwang, malah dengan otak yg agak merapu kesan dari gegaran jeritan cik na! aku akan merapu tanpa sebab.